Наши LED производи
Почитувани, Време е за осветление од најновата програма на ЛЕД 90 W, 440 диоди модел 3852, 9.000 lm.
  • Модел и дизајн според вашите потреби
  • Боја на моделот
  • Можност за повеќестепена контрола на моќта на осветлувањето: 1/2 и 100%
  • Трајност и квалитет
  • Гаранција на производот 2 години
  • Најниски цени
scroll top